Waarom het Duitse Keizerrijk moest worden vernietigd

Dit is natuurlijk geen onderwerp waar je de massa mee aantrekt. “Geschiedenis” is voor de meeste mensen verleden tijd en kiezen voor een vlucht naar voren. Toch zou het onderwerp je niet los moeten laten als je bent geïnteresseerd in de Oude beschaving en waarom die er niet meer is. We moeten het doen met de restanten van wat er ooit was. Aan de hand daarvan kunnen we de officiële geschiedschrijving lezen als een komisch handboek en geschiedenisdocenten als stand-up comedians C-klasse. Om je kapot te ergeren, men wil het niet zien en men wil het niet begrijpen. Er is duidelijk een scheiding der geesten en een splitsing van tijdlijnen aan de gang. De hardnekkigheid waarmee de meesten zich vasthouden aan hun eigen opsluiting is het trieste resultaat van generatielange programmering. Laat het los, laat het gaan, de keizer loopt al even lang rond in zijn naakte glorie, zie het aan!

Daarom hier een volgende poging.

Om te beginnen zullen we de officiële beschrijvingen gebruiken als handleiding. Na de door de nooit bestaand hebbende “Bondskanselier Otto ‘Prinz’ von Bismarck” uitgelokte Frans-Duitse Oorlog van 1870-1871 is het Duitse Keizerrijk afgekondigd in het Paleis van Versailles. Waarom de overwinnaar op vreemd grondgebied deze afkondiging deed, is onduidelijk, je zou verwachten dat zoiets feestelijk in de hoofdstad Berlijn luister zou zijn bijgezet. We hadden ook wel een fotootje van die gebeurtenis verwacht, maar we moeten het doen met wat schilderijtjes. Ook van Bismarck en Napoleon III kunnen we geen foto’s vinden, het zijn hoogstwaarschijnlijk verzonnen figuren, die als “avatar” voor de macht moesten dienen. De vraag is dan ook of de Frans-Duitse Oorlog niet gewoon het slotstuk is geweest van de Grote Zuiveringsoorlog van na de Zondvloed, de Tweede Reset, circa 300 jaar geleden. De Nieuwe Wereldorde vestigde via een Honderdjarige Oorlog overal ter wereld haar macht en er werd zoveel mogelijk vernietigd wat aan de Oude Voortijd herinnerde. Centraal Europa (de Duitstalige gebieden) had nog veel weg van dat Oude Rijk.

Toen het Keizerrijk is gesticht, werd direct geregeld dat alle grond van het imperium werd ondergebracht in een Stichting. Dat vinden we niet in de boekjes, omdat dit feit uit ons geheugen moest worden gewist. Maar wie zoekt naar de bron, zal het vinden. Niemand kon de grond bezitten, alleen pachten. Met de pachtopbrengsten werd het leger betaald en een pensioenvoorziening voor alle Duitsers. Volgens historici echter had de paus al eeuwen eerder de gehele wereld als het eigendom van de roomse kerk geclaimd. Het leek er een beetje op, dat deze Germanen geen boodschap meer hadden aan de paus in Rome (narratief “Kulturkampf”) en daarom ook de oorlog tegen de Fransen is begonnen. Frankrijk was de gesel van Rome en Rome stond voor de nieuwe parasitaire macht. Het Keizerrijk sloot met alle grote mogendheden “neutraliteitspacten”, behalve Groot Brittannië, als de paepsche hoop in bange dagen. Het Keizerrijk moest en zou worden vernietigd. Er is een oorlog tot stand gebracht die zou duren van 1914 tot en met 1945. Want ook de naweeën van de oude glorie werden met wortel en tak uitgeroeid. Tijdens de Weimar-republiek werd de Nazi-partij door de parasieten aan de macht geholpen met alleen maar het doel om de Duitse historie van binnenuit te vernietigen. Dat is gelukt. Het resultaat is een dociele, langzaam uitstervende oorspronkelijke bevolking en een sterk ingekrompen grondgebied, beheerd en uitgezogen door de parasieten.

Maar zou de Oude Wereld Orde werkelijk geen enkel zaadje hebben achtergelaten?

9 gedachten over “Waarom het Duitse Keizerrijk moest worden vernietigd

  1. Dit is nog steeds zo, Duitsland moet en zal vernietigd worden. Alle middelen worden ingezet om Duitsland van binnen uit te vernietigen. Maar dit fenomeen wordt ook op alle blanken landen uit gevoerd. Alsof het Germaanse blanke ras een verborgen gave hebben, wat de blanken zelf niet mogen weten. In alle blanken landen worden niet alleen overlopen door massa immigratie uit lagere I.Q. en E.Q. gebieden wereldwijd. Het onderwijs is al zo gedegradeerd dat de kinderen de basis van rekenen en taal niet meer machtig zijn en psychisch zo geïndoctrineerd worden, dat ze zich zelf zijn gaan haten en hun eigen cultuur en waarde.

    Daar de parasitaire satanische doodcultus hoofdzakelijk de blanke kinderen en baby’s offeren, zou je haast gaan vermoeden dat het aan het speciale blanke bloedgroep nul of O gerelateerd is. Want alleen die bloedgroep komt voor bij het blanken ras. Alsof alleen de blanken de nazaten zijn van de ouden. Door middel van vermenging met andere bloedgroepen verdwijnt deze bloedgroep voor altijd. Na de vorige reset werden er enkel blanke kinderen weggegeven aan iedereen, die ze konden gebruiken als kinderslaven om de economie weer op te bouwen. Toen waren er honderdduizenden blanken weeskinderen. Maar er is nergens iets te vinden van waar al deze kinderen vandaan kwamen en wie hun ouders waren.

    In de huidige samenleving zie je in reclames altijd gemengde koppels of alleen donker getinte mensen. Zo wordt het pure blanken ras steeds verder gereduceerd en uit gefaseerd uit het straatbeeld en in ons geheugen. Zo kan ook alleen het blanken ras racistisch zijn, alle andere getinte die dat fenomeen veel sterker uitoefenen, mag niets over gezegd worden.

    Zo hebben de bloedgroepen A – B – AB alle als ware een aanhangseltje aan hun levensvloeistof zitten. Dit kan duiden op soort van een antenne. Alsof het aangestuurde klonen zijn of een ander soort look à like mens is met een ander DNA. Want waarom zou je de benaming van A – B – AB zo benoemen en O of nul zonder aanhangseltje zo afwijkend benoemen. Logischer wijs zou je het bloedgroep C benoemen.

    De zoektocht is wat moet er verborgen blijven en waarom moet het Germaanse blanken ras met bloedgroep O of nul kosten wat het kost vernietigd worden. Zou het misschien te maken kunnen hebben dat alleen bloedgroep O of nul op een hogere frequentie kan resoneren en zo boven de andere bloedgroepen uit komen. Qua kennis, inzicht en kunde om zich potentieel te kunnen ontdoen aan de huidige parasitaire machtshebbers.

    1. Het antwoord is onder andere te vinden bij de hopi profetieen. En ook de maverick religie spreekt erover. Er zal wel meer te vinden zijn. Eigenlijk is het heel simpel. Alles maar dan ook alles is er op gericht om de blanke uit moorden. Zoeken hoeft gewoon niet. Die blanke heeft iets in zijn DNA wat vernietigd moet worden. Waarom een blanke, geen idee. Is dat belangrijk. Echt niet. Die blanke wordt er echt niet wijzer van.

    2. Bloedgroep nul heet zo, omdat het bloed geschikt is voor elke bloedgroep bij bloeddonatie. Het is neutraal, daarom nul.
      Het heet eigenlijk niet bloedgroep O. Dat is er maar van gemaakt, omdat je een nul als een O kan lezen.
      In tegenstelling tot wat veel wordt beweerd, schijnt bloedgroep A de oudste bloedgroep te zijn. Niet nul. Nul is juist de jongste bloedgroep. Het is de bloedgroep van de vleeseters. In de oude tijden at men geen vlees. Men doodde geen dieren. Dat laatste is een degeneratie.
      Natuurlijk heb ik dat ooit ergens gelezen en voor mij is dat waar. Oude hoog ontwikkelde culturen onthielden zich van vlees eten. Dat was iets voor barbaren.

      1. Trouwens heel interessant dat overzichtje van de bloedgroepen! Leuk dat je dat erbij hebt gevonden!
        Onafhankelijk van je bloedgroep kies je trouwens zelf of je vlees eet of juist niet.
        Maar het is misschien toch leuk om te weten dat ‘de ouden’ geen vleeseters waren. Dat hadden zij niet nodig.

  2. Voor zover ik weet was het eten van vlees in de oude tijd geregeld op heel andere basis. Vlees kon je eten als het aangeboden werd. Dat wil zeggen als je een dood dier vond mocht je dat eten
    Je kon dus vlees eten als de natuur je dat aanbood. Er mocht dus uitdrukkelijk niet gedood worden. Het vlees was wel wat taaier. In die tijd hadden we ook niet echt haast dus wat langer aan tafel ook geen probleem.

Plaats een reactie